Geçtiğimiz dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Ecz. Hakan Öztekin tekrar iki yıllığına 24. Bölge Ordu Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu ve sorumluluğunu yaşadıklarını ifade eden 24. Bölge Ordu Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan Öztekin; “Bizi tekrar bu göreve layık gördükleri için yönetimimiz adına tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.19.09.2019 tarihinde divan başkanımız sayın Ecz. Şanser Eren’den mazbatalarımızı alarak ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık. İlk yönetim kurulu toplantısı gereği, aramızda bir başkan, bir genel sekreter ve birde sayman seçimini gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz yeni yönetimimizle siz değerli meslektaşlarımıza hizmet etmeye çalışacağız. Camiamıza hayırlı olması dileklerimizle, saygılar sunuyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimlerden sonra mazbatalarını alarak göreve başlayan yeni yönetim görev dağılımını da yaptı. Buna göre önümüzdeki 2 yıllık dönemde 24. Bölge Ordu Eczacılar Odası’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan Öztekin,

Genel Sekreter Ecz. Ali Irmak,

Sayman Ecz. Hüseyin Gerçeker,

Yönetim Kurulu Üyeleri; Ecz. Serap Turan, Ecz. Seyfettin Şimşek, Ecz. Ahmet Şevki Güvemli, Ecz. Nilüfer Kurt Tepe

Editör: TE Bilişim