Kongrede “Medya Endüstrisi, Dijital Emek ve Ekonomi Politik”, “Dijitalleşme, Tüketim ve Medya”, “Gündelik Yaşam, Siyaset ve Yeni Medya”, “Dijital Çağda İletişim Teknolojileri, Medya ve Gözetim”, “Dijital Çağda Halkla İlşkiler ve Reklamcılık”, “Gündelik Hayat, İletişim ve Sosyal Medya”, “Dijitalleşmenin İzlerini Sürerken Türkiye Üzerine İncelemeler”, “Yeni Medya ve Gazeteciliğin Dönüşümü”, “Dijital Medya ve Mekanın Dönüşümü”, “Dijital Çağda Sinema ve Dijital Platformların Yükselişi”, “Dijitalleşme, Kriz ve Medya”, “Teknoloji, Dijital Kültür ve İletişim”, “Dijital Kültür, Sinema ve Medya”, “Yeni Medya ve Gazeteciliğin Dönüşümü”, “Dijital Çağda İletişim Eğitimi ve Sosyal Medya”, “Gözetim, Mahremiyet ve Şiddet”, “Siyaset, Medya ve Propaganda”, “Dijitalleşme, İletişim ve Halkla İlişkiler”, “Dijital Çağda Yeni Medya ve Halkla İlişkiler”, “Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya”, “Dijitalleşme, Yeni Medya ve Metaverse” başlıklı pek çok oturum gerçekleşecek.

Uluslararası bilimsel etkinlik kategorisinde TÜBİTAK desteği de alan 9. Uluslararası İletişim Günleri’nin açılış töreni 16 Mayıs 2022 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşecek. Sempozyumun açılış konuşmaları Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör tarafından yapılacak olup, ardından Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu’nun moderatörlüğünde keynote konuşmacıların (Paul Argenti, Nico Carpentier, Lemi Baruh) oturumu ile gerçekleştirilecek. Sempozyumun Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek kısmı youtube üzerinden ve Üsküdar Üniversitesi TV’den de canlı olarak yayınlanacak.

Öğle yemeği sonrasında sempozyum, bildiri sunumları ile İletişim Fakültesi binasındaki salonlanda devam edecek.

Sempozyuma online olarak katılacak olan keynote konuşmacıların oturumu ise 17 Mayıs günü Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül Esra Atalay’ın moderatörlüğünde zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Ardından sempozyumun zoom aracılı bildiri sonum oturumları gerçekleşecek.

Sektörün ve akademinin önemli isimleri yuvarlak masa panelinde buluşuyor.

Sempozyumun son oturumu ise sektörden ve akademiden önemli isimlerin yer alacağı, moderatörlüğünü ise Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın yapacağı, çevrimiçi/zoom yuvarlak masa paneli olarak gerçekleştirilecek.

Sempozyum İletişim Fakültesi Dekanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün çevrimiçi/zoom üzerinden yapacağı kapanış konuşmasıyla sona erecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim