İş yapış süreçlerinin her adımında ileri teknolojiyi kullanmayı amaçladıklarına dikkat çeken İlaçlat Ceo’ su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, tasarlanan sistem ile uçtan uca kontrol sağlanarak tüketicilere yüzde yüz güven ve şeffaflık sunulduğuna dikkat çekti.

İŞ YERLERİNİN KONTROLÜ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YAPILABİLİYOR

İş yerlerinde alınan hizmetlerin kontrollerinin yazılım üzerinden çok hızlı şekilde yapabildiğine dikkat çeken İlaçlat Ceo’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, “Geliştirdiğimiz QR kod sistemi sayesinde sunduğumuz şeffaf uygulamalar ile tüketiciler iş yerlerinin kontrollerini sağlıklı bir şekilde yapabiliyor. Yazılım altyapısı ile desteklenen sistem sayesinde her şey uçtan uca kontrol edilebiliyor. Sistem üzerinden hangi hizmetlerin ne zaman ve nasıl alındığı, geçerlilik sürelerinin ne kadar olduğu gibi tüm bilgilere ulaşılabiliyor. Oluşturulan bu yapı da, bu özellikleri ile yüzde yüz güven sağlanmasına olanak sağlıyor” diye konuştu.

Seçkiner, “Tüketiciler, pandemi ile birlikte işletmelerin dezenfeksiyon ve haşere kontrol hizmeti almasının önemini daha net görmüş oldu. Bu nedenle, periyodik kontrolleri çok hızlı yapabilme imkanları sunan sistem ile her noktada etkili takip ve kontrol mekanizmaları geliştiriyoruz. İleri teknolojiyi sektörün her alanında uygulamayı amaçlayarak tasarladığımız hizmeti son derece şeffaf bir şekilde herkesin hizmetine sunma çabası içerisindeyiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim