Fen Edebiyat Fakültesi önünde gerçekleştirilen aşure günü etkinliğine Rektör. Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Genel Sekreter Prof. Dr. M. Kenan Şahin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.  Düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen Rektör Akdoğan, öğrencilere aşure ikram etti.

ODÜ’ye Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı

2019-2020 eğitim öğretim döneminde Ordu Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite yaşamına uyum sürecine katkıda bulunmak ve aidiyet duygusunun oluşturulması amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. Morfoloji binası Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ile birlikte akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan Rektör Akdoğan; “Değerli öğrencilerim Ordu Üniversitesi ailesine katılmanızdan dolayı duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Burada sizin anneniz ve babanız konumunda en başta ben varım ve her birinizin sorunu ile yakından ilgilenmeye hazırım. Burada bir öğrencim aç kalırsa, evsiz kalırsa, mağdur olursa vebali bana aittir. Bizler, Üniversitemiz bünyesinde eğitim gören siz öğrencilerimizin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için büyük çaba harcamaktayız. Sizler de asıl görevinizin eğitim öğretim olduğunu unutmamalısınız. Bitireceğiniz bölüm ve programlarla ilgili olarak eğitim sürecinizi en iyi şekilde tamamlamak, geleceğiniz için büyük önem arz etmektedir. Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi ailesine yeni katılan siz öğrencilerimize aramıza hoş geldiniz diyor, yeni eğitim öğretim yılının hem öğrencilerimiz hem de Üniversitemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim