Hiçbir okul ile ortaklaşa hareket etmeden başarılı bir şekilde projenin kabulünü sağlayan okul bu başarı ile Korgan ilçesinin gururlandırdı.

Projenin ikinci ayağının mimarlarından Osman Kalaycı Yaptığı açıklamada “Okulumuz bu ülkede şu an görev yapan bir çok değeri yetiştirdi ve yetiştirmeye devam edecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin başarısını asla göz ardı etmemiz söz konusu değildir projemiz kabul gördü öğrencilerimizin Romanya'da hastanede staj görmesi onlar için de güzel bir tecrübe olacaktır okulumuzun bu başarısında emekleri olan başta ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza Alan hocamıza Okul Müdürümüzü Hüseyin İmancı hocamıza öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bu projeyi ilk başlatan şu an başka yerde görev yapan Yılda Akkaya hocamıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Romanya'da staj yapacak başarılı öğrenciler ise yaptığı açıklamada “Bu başarı bizlerin başarısı değil okulumuzun başarısı hiçbir kurum ile hareket etmeden okulumuz adına bu başarıyı elde ettik öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız ile ne kadar gurur duysak azdır” açıklamasında bulundular. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim