Hem babalar hem de çocuklar için unutulmazların yaşandığı kampın en önemli anı ise; Ormanın içinde yapılan Hiking, eğlenceli ve bir o kadarda maceralı bir şekilde tamamlandı. Daha sonra kamp ateşinin yakılması ve Oryantiring yarışması ve eğitimlerle kamp tamamlandı.

            Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın üçüncüsünü gerçekleştirdikleri kampı bu yıl  Ordu ve Giresun Rotary Kulübü olarak düzenlediklerini, ‘Baba Çocuk Yaz Kampı’nı geleneksel hale gelmesi için çalıştıklarını, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Bu tür etkinlikler ile kulüp üyeleri ve aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Aydın,  Baba Çocuk yaz kampını gelecek yılda yapmak için çaba sarf edeceklerini belirtti.

            Kampa katılan katılımcılar güzel bir ortamda güzel bir hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirdiklerini belirterek bu kampı düzenleyen Ordu Rotary Kulübü ve Giresun Rotary Kulübü Başkan ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim