Ordu’nun Perşembe ilçesi Yason Burnu mevkii’nde Turizmci Enis Ayar tarafından yaptırılan ve mülkiyeti halen kendi üzerinde olmak üzere devredilen Kır restoranı dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Bölgede bulunan Yason Kilisesi’nin güvenlik kemera görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri yangında sabotaj ihtimali üzerinde duruyor.

Ordu’nun Perşembe İlçesi Yason Kilisesi’ne giriş kısmında Turizmci Enis Ayar tarafından yaptırılan ve uzun yıllar Ordu turizmine önemli hizmetlerde bulunan kır restoranı dün gece alev alev yandı. İşletme hakları halen turizmci Enis Ayar’ın üzerinde olan ve Rıfat Durkan ve ondan sonra da içerisi boşaltılarak Özcan Deniz’e kiralanan kır evinin yanma olayı ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Bölgede bulunan Yason Kilisesi’nin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler kır restoranının yanmadan önceki görüntülerine ulaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri inceleyen ve bazı kişileri tespit eden jandarma ekipleri sabotaj ihtimali üzerinde duruyor. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim