Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür ve sanat ocak ayı etkinlikleri kapsamında yönetmenliğini Andrey Zvyagintsev’in üstlendiği, senaristliğini Oleg Negin’in yaptığı başrollerinde Maryana Spivak, Alexey Rozin ve Matvey Novikov’un rol aldığı, 2017 Cannes Film Festivali’nde ödül alan “Sevgisiz” filmini Ordulularla buluşturdu.

FİLM BEĞENİYLE İZLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gösterimi gerçekleştirilen ve ilginin yoğun olduğu film öncesi programa katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi. Dram türünde hazırlanan film izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNE VATANDAŞLARDAN SIKI TAKİP

Film sonrası değerlendirmelerde bulunan sanatseverler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerini çok beğendiklerini belirttiler. Birçok alanda gerçekleştirilen etkinlikleri sıkı takip ettiklerini ve her birine gitmeye özen gösterdiklerini aktaran vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim