Rıfat Hisarcıklıoğlu Valilik Şeref Defteri'ni imzalamasının ardından makama geçti.

Vali Seddar Yavuz, ”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızı Ordu’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kendilerine şahsım ve tüm Ordulu kardeşlerim adına teşekkür ediyorum” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Seddar Yavuz, ”Ordu’muz son yıllarda hızlı değişen, gelişen, büyüyen bir şehrimiz. Ordu’yu, Karadeniz’de istikbali parlak şehirlerden bir tanesi olarak görüyorum. Önümüzdeki yıllarda Ordu, başta ticaret, sanayi, turizm olmak üzere her alanda adından çokça söz ettiren bir şehir haline gelecek. Bunda da sanayicimizin, ticaret erbabımızın çok büyük katkısı var. Bu vesileyle değerli başkanımıza, işadamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret dolayısıyla Ordu’nun ticaretini, sanayisini de konuşma fırsatı elde etmiş olacağız” diye konuştu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılış törenini ile çevre il ve ilçelerden gelen oda ve borsa başkanlarının da hazır bulunduğu ödül törenine katılmak üzere Ordu’da bulunduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Ben oksijen ve fındık deposu olan Ordu’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Oda ve Borsa başkanlarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerini sunan Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Gerek Ticaret ve Sanayi Odası gerekse Borsa Başkanlarımız, sizlerin kendilerine verdiğiniz destekten dolayı çok memnunlar. Ordu’da 6 tane oda ve borsamız var. Ben hepsinden de razıyım. Üyelerinin hakkını, hukukunu korumak için Ankara nezdinde, bana ilettikleri dert ve sıkıntılar hakkında zaten yakından takip ediyorum. Ankara’da durmadan Ordu için çalışıyoruz ve Ordu tüccar, sanayicisinin, fındık üreticisinin haklarını, hukuklarını korumak için çaba sarf ediyorlar. Ondan dolayı 6 başkanıma da teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaretin anısına TOBB tarafından bastırılan Dede Korkut Kitabı takdim ederken, Vali Seddar Yavuz’da Ordu’nun simgesi O2 logolu bir vazo verdi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Valilik ziyaretinin ardından, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ticaret Borsası Ziyareti ve Üye Toplantısına daha sonra da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası Açılış töreni ile TESK Hotel de Oda-Borsa Müşterek Toplantısı ve Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Törenine katıldı.

Editör: TE Bilişim