Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı ekipleri bugün Evkaf mahallesi Evkaf sokakta Arslan Aydınlık Caddesi girişinden başlayarak Yedikapı mevkiine doğru giden yolu sıcak asfalt konforuna kavuşturdu.
Aynı zamanda sitelerinde yoğun olduğu bölgede aşırı rampa şeklinde olan yolun sıcak asfalt mahalle sakinlerini oldukça memnun etti.

“ULAŞIMDAKİ KONFORU ARTIRIYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa’nın her sokağını, her caddesini gece gündüz demeden konforlu yollara kavuşturmaya devam ettiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz, Fatsa Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğümüz ile koordineli olarak alt yapı çalışmaları olan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve doğalgaz çalışmalarını tamamladığımız ve üst yapı çalışmalarını yürüttüğümüz Evkaf Mahallesi Evkaf Sokak’ta sıcak asfalt serimini tamamladık. Fatsa’mızın her noktasının ulaşımındaki konforunu arttırmak adına çalışmalarımıza durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızda bizlere tecrübeleri ile öncülük yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

“TOZDAN ÇAMURDAN KURTULDUK”

Mahalle sakinlerinden Arslan Asan 40 yıldır Evkaf sokakta yaşadığını belirterek, “Bu yolda çamurdan çıkamıyorduk. Çarşıya gitmek için hastane yanından beri dolaşıp Yedikapıdan aşağıya iniyorduk. Her yola indiğimizde arabamızı her zaman yıkamak zorunda kalıyorduk şimdi Allah razı olsunlar değil arabam çamur olması bırakın ayakkabı, terliksiz bile bu yolda gidilir. Fatsa Belediyemiz olsun Ordu Büyükşehir Belediyemiz olsun ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yol için çok emek verdiler, gösteriş için yol yapmadılar. Bütün altyapısını yaptıktan sonra asfaltını serdiler. Bugünlerimize şükretmemiz lazım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“YOLUMUZ DÖRT DÖRTLÜK OLDU”

Evkaf mahallesi sakinlerinden Aydın Gülmez’ de, “Biz Günebakan sitesinde oturuyoruz. Yıllardır bu mahallede yol sorunu yaşıyorduk. Alt yapı yoktu, çamur çorak içerisindeydi. Şimdi bütün alt yapı yapıldı. Yolumuz çok güzel bir şekilde yenilendi. Fatsa Belediye Başkanımıza, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza candan teşekkür ederim. Bizim siteler olsun, bu mahalle olsun yol sorunumuz artık çözüldü. Bütün ekibe bundan sonraki işlerinde başarılar dilerim. Daha önce bu yolda parke taşı vardı, en ufak bir yağmurda çöküntü oluyordu. Arabalar gidiş geliş yapamıyordu, ticari taksi bile bu yola girmek istemiyordu. Bu yolu kullanarak bu mahalleye kimse çıkmak istemiyordu. Şimdi yolumuz dört dörtlük oldu.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim