Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması için çalan ilk ders zilinin ardından, birçok başarıya yelken açacak olan, geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız; tüm istek, azim ve kararlılıkları ile okul sıralarını dolduracaklardır. Bu zil çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemliyse, çocuklarının daha iyi bir gelecekle buluşmasını isteyen anneler babalar içinde o derece önem arz etmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır

Bu doğrultuda öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Öğrencilerimize zihin açıklığı temenni ediyorum. Özverili bir şekilde hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, daima görevinin başında, öğrencilerinin hizmetinde olan öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Tüm eğitim camiamızın yeni dönemi hayırlı olsun. Bu dönemin öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimiz adına daha başarılı geçmesini temenni ediyorum.”

Editör: TE Bilişim