Gençlik ve Spor Bakanlığı İle İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Tunceli ilinden 40 tane genç Ordu’ya geldi.

7 Ekim 2019 Pazartesi gününe kadar Ordu’da kalacak gençlere Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliği yapıyor.

Ordu Gençlik Merkezinde gençleri karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gençlerle yakından ilgilenip, yapılacak programları anlattı.

Gençlerin gelecek hedefleri ile ilgili önerilerde bulunan Genç Türkiye’nin her köşesinin ayrı güzellikte olduğunu program vesilesi ile Ordunun doğal ve tarihi güzelliklerini gezdireceklerini gençlere anlattı. Daha sonra gençlerin söyledikleri türkülerle sohbete devam edildi.

İl Müdürü Mustafa Genç Projeye desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Ordu Valisi Seddar Yavuz’a teşekkür etti.

Program kapsamında Tuncelili Gençler, Ordu Şehitliği, Yason Burnu, Ünye Kadılar Yokuşu, Yaşayan Müze, Bolaman, Ters Ev, Boztepe, Yağlı Camii ziyaretlerinin yanı sıra yasın burnunda uçurtma uçuracaklar, kuş evi yapacaklar, şehit evi ve Jandarma Komutanlığı ziyareti yapacaklar,

çevre temizliği yapacaklar, fidan dikimi yapacaklar 7 Ekim Pazartesi günü Ordu Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret edip Ordu’dan ayrılacaklar.

Editör: TE Bilişim