Ordu Giresun havalimanı’na zeki Şensoy vekalet edecek

Ordu Giresun Havalimanı’nın başarılı kurucu müdürü İsa Türkmen Trabzon Havalimanı’na başmüdürü olarak atandı.  İsa Türkmen’den boşalan Ordu Giresun Havalimanı Müdürlüğüne ise yardımcısı Ordu Çavuşlar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Zeki Şensoy vekaleten atandı. 

İsa türkmen’e veda

Türkmen’e 5 yıl görev yaptığı Ordu Giresun Havalimanı’nda mesai arkadaşları ve eski personelleri tarafından veda programı düzenlendi.

Türkmen’e bu zamana kadar görev yaptığı Ordu Giresun Havalimanı’ndaki başarılı çalışmalarından dolayı Havalimanı müdürlüğüne vekalet edecek Zeki Şensoy tarafından plaket takdim edildi.

Şensoy plaket ve veda töreninin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “DHMI Ordu-Giresun Havalimanımızın değerli ve sevilen Müdürü İsa Türkmen Trabzon Havalimanı’na Başmüdür olarak atanmıştır. Kendisini bugün yeni görev yerine limanımız personelleri olarak üzülerek uğurladık, kendisine her şey için çok teşekkür ediyoruz. Başmüdürümüze yeni görev yerinde sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz. Kendisini daha iyi görevlerde görmek dileğiyle, yolunuz açık olsun.” Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim