Bayramlaşma programları çerçevesinde Ünye ve Fatsa’ya büyük bir çıkarma yapan Başkan Şanlıtürk, buralardan ilçe teşkilatlarına önemli tavsiyeler ve uyarılarda bulundu. Şanlıtürk, Fatsa Ülkü Ocaklarında yaptığı konuşmada, kendisinin dahil hiç kimsenin genel başkanlarının çizdiği rota doğrultusunda hareket edemeyeceğini, zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğuna dikkat çekerek, teşkilat mensuplarının kişisel siyaset yapmaktan uzak durmalarını istedi.

“MHP’DE SİYASİ OMURGAYI GENEL BAŞKANIMIZ BELİRLER”

Ülkücü gençliğin yetişme ve büyüme şekline dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, “MHP’de siyasi omurgayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey belirler. Bu omurga üzerinden başta MYK üyeleri, milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları bütün teşkilat mensupları bu siyasi omurga üzerinden sinsile boyu takip eder, birlik ve beraberliğimizi tesis eder.

Hiç kimse menfi ve şahsi çıkar ve duyguları üzerinden bu siyasi omurganın dışına çıkarak MHP’de siyaset yapamaz. 900’lü yıllarda İslamla şereflenen büyük Türk Milleti İslam’ın sancağını bu zamana kadar getirmiştir. Bu coğrafyada Türk’ün sancağını, bayrağını davası Kızıl Elma olan ülkücü hareket gururla taşımaya devam etmiştir, sonsuza dek devam da edecektir.

38 yıldır süren terör belasına yine Kızıl Elma sevdalıları noktayı koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. O yüzden Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin belirlediği siyasi omurga da bizler için çok önemlidir. Kimsenin de bu rotanın dışına çıkması asla ve kata söz konusu olamaz. Rotamızdan asla sapmayacağız. Hiç kimsenin şahsi hırslarına da Fatsa’mızı heba edemeyiz. O yüzden genel başkanımızın belirlediği istikamette bizlerde üzerimize düşen siyaseti yapmak durumundayız” dedi.

“ÜLKÜCÜLER DİMDİK AYAKTA”

Bayramlaşma Programına telefonla katılarak Teşkilatı onure eden, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve MYK Üyesi, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a da teşekkür eden Başkan Şanlıtürk, şunları söyledi; “Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bugün, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl Yönetim Kurulu ve Altınordu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Ülkü Ocakları Fatsa İlçe Başkanlığındayız. Katılım gösteren tüm ülküdaşlarına teşekkür ediyorum, Allah’ın izniyle Ülkücüler burada dimdik ayakta inşallah. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum.”

Başkan Şanlıtürk, burada ki programın akabinde, Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Ak, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl Yönetim Kurulu ve Altınordu İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte; Fatsa Belediye Başkan İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret etti.

Şanlıtürk, burada ki ziyaretinde ise; “Cumhur İttifakı olarak her zaman olduğu gibi Belediye Başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz. Hiçbir tefrikanın, dedikodunun Cumhur İttifakımızı zedelemesine asla müsaade etmeyiz. Misafirperverlikleri için Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

“KAZANAN FATSA, KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

Belediye ziyaretinin ardından Fatsa İlçe esnaflarını ve vatandaşları ziyaret ederek hasret gideren Başkan Şanlıtürk, “İl Teşkilatı olarak bölgemizin yıldızı olan Fatsa’mıza daha fazla vakit ayıracağız” diyerek Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ı da makamında ziyaret etti ve Misafirperverliği için değerli başkanımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. İnşallah kazanan Fatsa, kazanan Türkiye olacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan MHP Ünye ilçe binası toplantı salonunda MHP Ordu il Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP’nin Eski Ünye İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları başkanları ve Ünye Ülkü Ocakları başkanı Serkan Gürkan, parti il ve ilçe eski yöneticileri ve yöneticiler ve partililerin katılımıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu,“Malumunuz olduğu gibi 3 Mayıs Milliyetçiler Günüydü. Bu bağlamda hiçbir zaman siyasi ikbal ve istikbal kaygısı gütmemiş, hiçbir siyasi çıkara tevessül etmemiş Türk Milliyetçiliği ve onun davasını gelecek nesillere taşımış, ışık tutmuş, aydınlık yollar açmış ve 1944’te sonu mahkumiyet de olsa bu mücadelesinden taviz vermemiş Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ı dava arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor ve yad ediyorum. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’müz kutlu olsun” dedi.

Konuşmasına MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sözleriyle devam ederek partililerin bayramını kutlayan Başkan Hacıimamoğlu; “Başı mağfiret, ortası rahmet ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayını idrak edip, bundan 15 asır önce Cenab-ı Allah tarafından biz Müslümanlara tevdii edilen, armağan edilen Ramazan Bayramımızı idrak ettik. Bu bağlamda dostluğun, birlik ve beraberliğin buluşması için bugün teşkilatımızda bir araya geldik. Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi “Bayram çatık kaşların, asık suratların bertaraf edildiği bir gündür”. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek mübarek bayramınızı kutluyorum“ dedi.

“ÜNYE’DE Kİ ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILIYORUM”

Yaptığı kısa ve öz konuşmasında Partililerin ve Ünyelilerin Ramazan bayramını kutlayan Ordu Altınordu MHP Merkez İlçe başkanı Dinçer Kurucu’nun ardından söz alan MHP Ordu il Başkanı Naci Şanlıtürk “Öncelikle ben de muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli adına hepinizi saygılarımla selamlıyorum. Bugün burada Ünye İlçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bu bayramlaşma merasimine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Bugün burada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yoğun bir Ramazan Ayını geride bıraktık. Allah yapmış olduğumuz duaları kabul etsin. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak ettik. Bizi Ramazan Bayramına ulaştıran Rabbimize hamd-ü senalar olsun.

Bugün bu bayramlaşmayı tertip eden İlçe Başkanımız ve İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten de Ramazan Ayı içinde bizler de kendisini takip ettik, Ünye İlçemizde tabiri caizse atom karınca gibi bir ilçe başkanımız var. O da sizinle birlikte, teşkilatla birlikte sürekli Ünyeli hemşerilerimizle birlikte oldu. Bizler de bu çalışmalara refakat ettik. Çalışmalarını takdirle karşılıyor, Ünye İlçe Başkanımız Murtaza Hacıimamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

“TERÖRİSTLERİN KİMLİKLERİNE BİR BAKIN”

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Türkiye’nin en önemli sorununun beka sorunu olduğunu beka sorununa karşı Cumhur İttifakı’nın birlikteliğinin önemini bir kez daha yineleyerek, “Pençe kilit harekâtında öldürülen teröristlerin kimliklerine baktığınız zaman ülkemizin ve İslam coğrafyasının ne tür bir belanın içinde olduğunu görürsünüz.

“MÜCADELEMİZ, HAÇ İLE HİLAL’İN MÜCADELESİDİR”

Öldürülen teröristlerin 8 tanesi Ermeni vatandaşı, 7 tanesi Amerikan vatandaşı, 5 tanesi Fransız vatandaşı, 3 tane İngiliz vatandaşı ve 2 tane de Alman vatandaşı var. Yani PKK bir bölgede yaşayan topluluğun özgürlük mücadelesi gibi lanse edilmiş olsa da burada Sayın Genel Başkanımızın belirttiği gibi bu mücadele koynunda haç taşıyanlarla hilalin mücadelesidir. Ülkücü hareket olarak 53 yıldır biz Allah, Kuran, Bayrak, Vatan, Millet dedik. Dolayısıyla bu mücadelemiz bundan sonra da devam edecektir. Allah Milletimizin birliğini ve dirliğini daim etsin” dedi.

“OSMAN KAVALA TERÖRİST VE SUÇLUDUR”

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, halen cezaevinde bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Gezi Eylemlerinin finansörü olmaktan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala’nın terörist olduğunu ve suçlu olduklarını belirtti.

Bayramlaşma programı sonrası Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Ünye ilçe başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Gürkan, Altınordu Merkez İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl Yönetim Kurulu, Ünye İlçe Yönetim kurulu ve Altınordu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri topluca Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'yı ziyaret ederek bayramlaştılar.

Şanlıtürk akabinde beraberinde ki heyetle, Ünye de bulunan Ünye Dernekler Federasyonu ve yönetim kurulu üyeleri ile Ünye Hasan Kadı Konağında gerçekleştirilen toplantıya iştirak ettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim