Her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için, farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç katılım gösteren sporcuları ve aileleri tebrik etti. Ünye İlçe Stadyumunda Yağlı güreş ile minik pehlivanlar ter attı. Ünye Spor Salonunda Dart turnuvası yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu’da eğitimde ve sporda birçok başarı elde ederek ülkemizi gururla temsil eden sporcular yetiştirdiğini belirterek, İl genelinde gençlerin spora yönelmesi ve elde ettikleri başarılar ile akranlarına örnek olduklarını kaydetti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç, "İl ve ilçelerimizde okçuluk, voleybol, taekwondo, güreş, futbol, basketbol, dart, wushu ve daha bir çok alanda sporcularımız hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıran bir çok başarıya imza atıyorlar. Ünye’de bu konuda başarısını ispatlamış bir ilçemiz. Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında bizde sporcularımız ve antrenörlerimizin yanındayız. İlimizde sporun gelişmesi sporcuların desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim