Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, zorlu coğrafyada 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle grup yolları ve imarlı alanlarda bir çalışma yürütülüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesine bağlı Uzunmusa mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

UZUNMUSA İLE BİRLİKTE DÖRT MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Başkan Güler açıklamasında, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Kış mevsimi öncesi 19 ilçemizde yoğun bir yol çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında, Uzunmusa Mahallesi’ni, Fatsa – Altınordu karayolu arasında yer alan Asarkaya Tüneli’ne bağlayan 3 bin 100 metrelik güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattık.  Bu yol aynı zamanda, Kurtulmuş, Kısacık, Mübarek mahallelerine de hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “4 mahalleye hizmet verecek olan yolumuz sıcak asfalta kavuşuyor. Büyük mutluluk yaşıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim