Valilik Toplantı Salonunda kurum müdürlerinin de katılımıyla düzenlenen bugünkü halk günü toplantısında 50 vatandaşın sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz, ”Bugün, kurum müdürlerimiz ile sizleri dinlemeye, ihtiyaçlarınızı, sorunlarınızı çözmeye gayret sarf edeceğiz” dedi.

“Bu toplantılarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları ile yaptığımızı her defasında hatırlatıyorum” diyen Vali Yavuz, ”Hesap verebilir, şeffaf bir devlet anlayışına eviriliyoruz ve bu değişikliği, devrimi gerçekleştiren de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dolayısıyla onun bu şehirdeki temsilcisi olarak huzurunuzdayız. Bu anlayışla da sizlerin sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini çözme gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.

Vali Seddar Yavuz, ”Ordu’da göreve başladığımız andan itibaren binlerce kardeşimizi dinlemiş bulunuyorum. Bu rakamlar 30 bini buldu. Türkiye’de ulaşılması nedeyse imkânsız olan rakamlardır. Bizatihi benim dinlediğim, görüştüğüm insan sayısı bu seviyede. Dolayısıyla anlayışımız da zaten her bir vatandaşımızın elinden sıkı sıkı tutmak, mümkünse risk oluşmadan onlara yardımcı olmaktır. Bütün amacımızda budur” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Editör: TE Bilişim