İlk ziyaretini Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ve İl Emniyet Müdür yardımcıları tarafından karşılandı.

Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçerek hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Yavuz, Polis Teşkilatı’nın huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşların canının, malının, namusunun korunması, temel hak ve özgürlüklerin ön planda tutularak toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevleri yerine getirdiğini bir kez daha hatırlatarak, Emniyet Müdürü nezdinde tüm emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi ve yürütülen asayiş, güvenlik faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yavuz’a teşekkürlerini sundu.

İkinci ziyaretini İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’na yapan Vali Seddar Yavuz, Kasapoğlu’na başarılar dileyerek, sağlık hizmetlerinin yürütülmesi noktasında gereken gayreti göstereceğine olan inancını dile getirdi.

Ziyaretten büyük onur duyduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ordu'nun sağlık hizmetlerinin mevcut durumu hakkında Vali Yavuz’a detaylı bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim