Aktaşlar Güzelyalı Restoranda düzenlenen veda yemeğine, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Bayram Gale, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Ordu Askerlik Şube Başkanı Yarbay Ahmet Meydan ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’a yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Ordu’da emniyet ve asayiş bakımından uyumlu bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Vali Yavuz, güzel ve verimli bir dönem geçirildiğini ifade etti.

Her zaman sevgi ve saygı çerçevesinde beraber hizmet yürüttüklerini söyleyen Vali Yavuz “Emniyet müdürümüzle uzun sayılabilecek bir süre beraber çalıştık. Çok naif bir kişiliği olan bir yöneticimiz her şeyden önce. Güzel, verimli bir dönem geçirdik birlikte. Kendi adına sevindik. Ailesiyle, çocuklarıyla mutlu ve huzurlu bir görev süresi olur. Emniyet müdürümüzü sizlerle birlikte uğurlamak, bizim için de gurur vesilesi oldu. Ailesiyle beraber mutluluklar diliyoruz. Başarılar diliyoruz. Bu güzel ayrılıklar hepimize nasip olsun inşallah. Güle güle gidin. Gönül huzuruyla ayrılmak her zaman güzel bir şeydir. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin” diye konuştu.

Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ise, Ordu’da çalışmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 25 aylık süreçte diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

Erduğan, “Bunun haricinde güzel günler yaşadık Ordu’da. Başa çıkamayacağımız sorunlarla karşılaştığımızda da, daima gittik Sayın Valimizin kapısını çaldık. O da bize, kendilerinin engin tecrübeleriyle, bildiği birikimi, becerileriyle sürekli öğretici oldular. Bizim sorunlarımızı çözmede bize yardımcı oldular. Bundan dolayı da kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. İlk emniyet müdürlüğü deneyimimizi Sayın valimizle yaptığımızdan dolayı, bu tecrübeyi yaşadığımızdan dolayı kendimizi şanslı addediyorum. Bundan sonraki görev yerimizde inşallah bu edindiğimiz tecrübeleri, kazanımları çalışmalarımıza da yansıtacağımızı düşünüyorum. Bu duygularla bize rahat çalışma ortamı hazırladığınız için, huzurlu bir çalışma ortamı sunduğunuz için, bu geceyi sunduğunuz için de tekrar şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz, Allah’a emanet olunuz” dedi.

Veda yemeğinde Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de söz alarak, Ordu İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim