“Vatandaşlarla Hasbihalde Bulundu”

Çambaşı Kayak Merkezi’ndeki ‘Ağaç Dikme Töreni’nden sonra Kabadüz ilçesine bağlı Yokuşdibi Mahallesine gelen Vali Seddar Yavuz, burada bulunan Merkez Camii’nde Cuma namazını yöre halkıyla birlikte kıldıktan sonra mahallede bulunan bir çay ocağının önünde vatandaşlarla hasbihalde bulundu.

Vatandaşların yörelerinde karşılaştığı sorun, sıkıntı ve dertleri ile taleplerini de dinleyen Vali Seddar Yavuz, mahallede bulunan Yokuşdibi İlkokulu-Ortaokulu’nu da ziyaret etti.

“Yokuşdibi İlkokulu-Ortaokulu’nu Ziyaret Etti”

Yokuşdibi İlkokulu-Ortaokulu’na gelişinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Baş, Okul Müdürü Abdurrahman Karakoç, öğretmenler tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, okulun tüm birimlerini gezerek, okul müdüründen ve ilçe milli eğitim müdüründen okulun genel durumu ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

Yokuşdibi İlkokulu-Ortaokulu’ndaki tüm derslikleri gezen Vali Seddar Yavuz, öğrencilerle kısa sohbetlerde bulunarak, onlara bazı tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Okulda öğrenim gören öğrencilere, yaş durumlarına göre kitap ve çeşitli hediyeler de veren Vali Yavuz, öğrencilerden şimdiden bir mesleği hedef edinmelerini istedi.

“Kaymakamlığı Ziyaret Etti”

Vali Seddar Yavuz, Yokuşdibi İlkokulu-Ortaokulu ziyaretinin ardından ilçe merkezine hareket ederek, burada ilk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Hükümet Konağı önünde Kaymakam Necdet Uçar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, kaymakamlık makamına geçerek, İlçe Kaymakamı Necdet Uçar’dan ilçede yürütülen yatırım, hizmet ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçede görev yapan kurum yöneticileriyle de bir araya gelen Vali Yavuz, etkin ve verimli bir hizmet için işbirliği, dayanışma ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.

“Belediyeyi Ziyaret Etti”

Vali Seddar Yavuz’un, Kabadüz ilçesindeki ziyaret programın son durağı Kabadüz Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkanı Yener Kaya’yı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, yeni dönem belediye başkanlığı görevinin kendisine ve Kabadüz ilçesine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kabadüz Belediyesi tarafından yürütülen projeler, hizmetler ve çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Yener Kaya’dan bilgi alan Vali Yavuz, Kabadüz’ün Ordu’nun turizmi açısından önemli bir ilçesi olduğunu ifade ederek, işbirliği içinde daha güzel hizmetlerin gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Vali Seddar Yavuz, Kabadüz Belediyesi ziyaretinin ardından ilçeden ayrılarak, Ordu’ya hareket etti.

Editör: TE Bilişim