Çok sayıda tiyatro grubunun katıldığı yürüyüş Altınordu ilçesi Sırrı Paşa Caddesi’nden başlayıp, Köprübaşı Meydan’ında son buldu. Bu sezon çeşitli oyunlara ev sahipliği yapacak olan OBBKT’nin muhteşem açılışı sonrası, “Mor Saçlı Balerin ve İyilik Perisi” çocuk oyunu prömiyeri gerçekleştirildi. Hakan Tango Grubu’nun dans gösterimiyle devam eden program, tüm grupların kendi stantlarında Sokakta Sanat Etkinlikleri’nin yapılmasıyla son buldu. Yapılan etkinliklerinin ardından OBBKT’de 2019-2020 tiyatro sezonunun açılış kokteyli düzenlendi.

Sokakta Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar şu şekilde gerçekleştirildi:

Gencer Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen Dinleti ve Dans Gösterisi 19 Eylül İlköğretim karşısında sahne aldı.

Taşbaşı Sanat ve Spor Derneği tarafından Sev Ödevi, Baba Evinde, Özgüvensiz misiniz? etkinlikleri; Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından Pandomim Gösterisi; Hakan Tango Grubu tarafından Dans Gösterisi, Hacivat-Karagöz Gösterisi Süleyman Felek Caddesi’nde sahne aldı.

Gencer Sanat Atölyesi tarafından Resim Atölyesi ve Çocuk Yüz Boyama etkinlikleri Tahıl Pazarı’nda ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Tiyatro Bölümü tarafından OBBKT’de  “Gemilerde Talim Var” oyunu sahne aldı.

Editör: TE Bilişim