AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’la ilçeye gelen Yılmaz’ı, AK Parti Ordu eski Milletvekili Cemal Uysal, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile belediye meclis ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyarette yaptığı konuşmada, siyasi büyükleri olan Yılmaz’ın kendilerine güç kattığını söyledi.

“Kendisinden çok şey öğendik”

Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Tavlı, “Değerli büyüğümüz Samsun’da yaptığı belediyecilik çalışmalarıyla hem bölgeye hem de bizlere ışık tuttu. Kendisinden çok şey öğrendik. Şimdi genel merkezde ülkemiz için mesai harcamakta, bizlere güç katmakta. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Başarılı bir siyasi geçmişi var”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlığı görevinde Başkan Tavlı’ya başarılar dileyerek, “Bu ziyareti uzun zamandır planlamaktaydım, nasip bu güneymiş. Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya görevinde başarılar diliyorum. Kendisi uzun zamandır tanıdığım ve başarılı bir siyasi geçmişi olan yol arkadaşımız. Belediye başkanlığında da başarılı olacağına inancım sonsuz. Ünye güzel bir ilçemiz, buraya yapılacak olan çalışmalarda bizimde katkımız elbette olacaktır” diye konuştu.

Tavlı, konuşmaların ardından, ziyaretin anısına Yılmaz’a tablo hediye etti.

Editör: TE Bilişim