Şerefiye mahallesi Hamlık Caddesi, Bingöl Sokak ve Ay Sokak’ta Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi koordineli olarak kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz, telekomünikasyon ve içme suyu çalışmalarını tamamladı. Hamlık Caddesi, Bingöl Sokak ve Ay Sokak’ta 2 gündür devam eden toplamda bin 200 metre uzunluğunda ki sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı.

“YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Fatsa İmarlı Alanlar Şefimiz Murat Güneş ile sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İlçemizin birçok noktasında yoğun bir şekilde alt yapı yatırımları ve yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Kibar, “Hamlık mahallemizin Aybastı yoluna ulaşım noktasında da 1.5 kilometre konforlu beton yol çalışmamız olmuştu. Geçici değil asırlık yollar yapmaya devam ediyoruz. Hizmet konusunda; imkân ve olanakları ile halkımızın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.
Hamlık Caddesi, Bingöl Sokak ve Ay Sokak’ta en kısa zamanda baskı betonlu kaldırım çalışmalarının başlayacağı bildirildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim