Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalara yönelik değerlendirme toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda Korgan ilçesinden gelen heyeti ağırlayan Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçede yoğun yatırım çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Korgan’da hayata geçirilen ve planlanan yatırımların masaya yatırıldığı toplantıya Genel Sekreter Coşkun Alp, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, meclis üyeleri ve daire başkanları katıldı.

“HER İLÇE BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEME SAHİP”

Ordu’nun her ilçesinin kendilerinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’da yatırımların ve hizmetlerin konuşulduğu bir dönem yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde yoğun çalışma içerisindeyiz. Bizim dönemimiz yatırımların ve hizmetlerin ön plana çıktığı dönem olacak” diye konuştu.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizde güzel yatırımlara ve hizmetlere imza atıyoruz. Her ilçemizde varız. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilçelerimizin geleceğini hazırlıyoruz. Bugün Korgan ilçemizi misafir ettik. Korgan ilçemizde yapılan ve planladığımız yatırımları masaya yatırdık. Tek bir bütün olarak ilçemizi daha modern bir yapıya kavuşturmak için gece-gündüz çalışacağız. Bizim tek bir amacımız, tek bir gayemiz var, oda bu millete yakışır hizmetleri sunabilmek. Bunun için de bütün ekibimiz ile çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"TEŞEKKÜRLER HİLMİ GÜLER"

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Başkan Güler’e teşekkür eden Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, “İlçemizin uzun yıllar alamadığı hizmeti bu dönem alıyor. İlçemizde alt yapıdan üst yapıya birçok proje hayata geçti, geçmeye devam ediyor. İlçemizle ilgili ne bir isteğimiz olsa Büyükşehir Belediyemizden rahatlıkla temin edebiliyoruz. Bugün burada bizler rahatlıkla ilçemizde ne yapıldığını ve ne yapılacağını uzun vadeli söyleyebiliyoruz. Çünkü çok güzel bir çalışma ortamı ve koordinasyon var. Şahsım ve ilçem adına güzel hizmetleri için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Genel Sekreterimiz Coşkun Alp’e, OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us’a ve daire başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantı karşılıklı görüşlerin paylaşılması ile sona erdi. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim