TFF 3. LİG 1. GRUP’da 29. Haftada bugün saat 15.00’de Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda Faruk Çelik Stadyumunda karşılaşan 52 Orduspor sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda çok kritik bir puan kaybı yaşadı.

Karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren çekişmeli geçen karşılaşmada sessizliği 30. Dakikada ev sahibi ekip Halil Yılmaz ile bozarak 1-0 öne geçti. Golün ardından baskısını devam ettiren 52 Orduspor kalan sürede herhangi bir gol bulamayarak devreye 1-0 mağlubiyetle girdi.

İkinci devrenin başlamasının ardından rakibine karşı daha fazla pozisyona girmeyi başaran Ordu temsilcisi bu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son anlarına doğru çekişmenin arttığı mücadelede 52 Orduspor’da Sinan Morgil 75. Dakikada kırmızı kart görerek takımını Urfa deplasmanında 10 kişi bıraktı.

Kalan süreyi 10 kişi geçiren 52 Orduspor bu süre zarfı içinde gol bulamadı ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyetle 2. Sıradaki yerini kaybederek 4. Sıraya gerileyen 52 Orduspor liderin 7 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

HABER: AHMET YILDIZ

Editör: Ahmet Yıldız