Atatürkçü Düşünce Derneği Ordu Şube'sinin 12. Genel Kurulu yapıldı. Bir siyasi partinin toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Baro Başkanı Av.Haluk Murat Poyraz, CHP İl Başkanı Av. Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, Ordu Çevre Derneği Başkanı Ertuğrul Gönül, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcileri katıldı.

Tek liste ile semlere gidildi

Divan Kurulu Başkanlığını Bülent Akpınar’ın yaptığı genel kurulda ADD’nin 3 yıl görev yapacak yeni yönetimi için seçim de yapıldı. 3 Dönem ADD Ordu Şubesi’nin 3 dönemdir başkanlığını yürüten Av. Haluk Türkmen’in yeniden aday olmadığı seçimlere eğitimci, araştırmacı ve sendikacı olan Hikmet Pala’nın listesi ile gidildi. Seçimlerin ardından derneğin 3 yıllık yönetimine Hikmet Pala ve listesi seçildi.

ADD HİKMET PALA VE EKİBİNE EMANET

Seçimlerin ardından Hikmet Pala teşekkür konuşması yaptı. Pala konuşmasında; “Derneğimizin üç yıllık yeni döneminde şube başkanı olarak yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Bugüne kadar katkı sunan, emek harcayan arkadaşlarıma başta Haluk Türkmen olmak üzere çok teşekkür ederim” dedi.

Günümüz Türkiye'sinde Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine ne kadar ihtiyacımızın olduğunu açık bir şekilde görmekteyiz” diyen Pala konuşmasına şöyle devam etti; “Ortadoğu coğrafyasında Mustafa Kemal, Türk toplumuna bir nefes aldırmıştır. Bizler de bu nefesin kesilmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra ihtiyacımız, çok çalışmak ve Ordu'nun Cumhuriyet sevdalısı her bir bireyinin sunacağı değerli katkılar olacaktır. Kongremize katılan Gülyalı Belediye Başkanımız sayın Ulaş Tepe, Ordu Baro Başkanı sevgili Haluk Murat Poyraz, CHP il Başkanı sevgili Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe bBaşkanı sevgili Yelda Dalak,Ordu Çevre Derneği başkanı Ertuğrul Gönül, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, Divan Kurulu Başkanlığımızı yapan sevgili Bülent Akpınar, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcilerine, ADD'nin sevgili üyelerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”

ADD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Hikmet Pala, Hülya Özkan Şahin, Nilhan Emeç, Pervin Demirel, Nuray Ataoğlu, Serdar Mahir Koçalan, Serkan Çelik. Haber: Cüneyt KARAOĞLAN

Editör: TE Bilişim