Öncelikli olarak Fiskobirlik Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Öztürk ve AK Partili heyeti, burada Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fiskobirlik Genel Müdürü Turgay Çakmak karşıladı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, yaklaşan yeni hasat sezonuyla birlikte, fındık ve fındık üreticilerin sıkıntıları ile ilgili gündemdeki meseleler değerlendirildi. Buradaki görüşmelerin ardından birlikte kısa bir açıklama yapan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AK Parti ve Fiskobirlik olarak her zaman fındık üreticilerinin yanında olduklarını belirterek yeni sezonun tüm fındık üreticileri ve çalışanlarına bereketli olması temennisinde bulundular.

Fiskobirlik Genel Müdürlüğündeki temasların ardından, Milletvekili Öztürk ve beraberindeki AK Partili heyet, Giresun Entegre Fındık İşleme Tesislerine geçerek buradaki çalışmaları yerinde incelediler. Fındık İşleme, Kakaolu Fındık Kreması ve Ezme üretim hatlarını gezen Milletvekili Sabri Öztürk, üretimi gerçekleştirilen ürünler ve tesis kapasitesi hakkında bilgiler aldı.

Ardından Entegre tesisleri içerisinde yer alan çikolata fabrikasını da ziyaret eden Milletvekili Öztürk ve AK Partili heyet, burada gerçekleştirilen çikolata ve çikolata türevi ürünlerin üretim safhaları ve pazarlama alanlarıyla ilgili yetkililer tarafından bilgilendirildi. Entegre Fındık İşleme Tesislerindeki ziyaretinin ardından kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ‘’Ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında, ürünleri büyük marketlerin raflarını süsleyen böyle bir üretim tesisinin Giresun’da bulunmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.’’ Fiskobirlik ve Fındık üreticilerine AK Parti olarak her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirten Öztürk; ‘’İnşallah ilerleyen dönemlerde Fiskobirlik üretim ve pazarlama faaliyetlerini katlayarak sürdürmeye devam eder. Fiskobirlik’in büyümesi demek Giresun’umuzun büyümesi demektedir. Bu noktada katkı sağlayan öncelikle Sayın Başkanımız Lütfi Bayraktar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın Başkan ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

Milletvekili Öztürk’ün ardından bir açıklama yapan Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar; ‘’Sayın Vekilimize ve beraberindeki AK Partili heyete iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederiz. İnşallah onların ve üreticilerimizin destekleriyle Fiskobirlik'imizi, fındığımızı ve fındık üreticilerimizi hep birlikte daha ileri taşımak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.’’ dedi. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim