Ordu Su ve Kanalizasyon İşleri (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us ile daha önce bir araya geldiklerini ve Mustafalı ile Ambarcılı mahallesi içme suyu hattı için görüştüklerini belirten Başkan Sipahi, “Bu iki mahallemizin içme suyu hattı çalışmasını ilk olarak 2020 yılı yatırım programına aldırdık. Eski parayla 3 trilyonluk hizmeti ilçemize kazandırdık.” Dedi.

“ÇALIŞMALAR NİSAN AYINDA BAŞLAYACAK”

Başkan Sipahi, “Mustafalı ve Ambarcılı mahallesi içme suyu hattı ihalesi bitti. Çalışmalar Nisan ayında başlayacak ve yılsonunda bitecek.” Şeklinde konuştu.

 “YILSONUNDA ÇALIŞMALAR BİTECEK”

Başkan Sipahi, Mustafalı ve Ambarcılı mahallesi içme suyu hattı için yoğun çaba sarf ettiklerini ve bunun meyvesini aldıklarını belirterek, “Bütün işlemler tamam. Yılsonun da bu çalışmalar bitecek ve mahallelerimizin su sorunu çözülecek.” Dedi.

Mustafalı ve Ambarcılı mahallemize bu çalışma hayırlı olsun diyen Başkan Sipahi, ayrıca diğer mahallelerde çalışma yapacaklarını ve önem sırasına göre bu çalışmaları da yapacaklarını söyledi.

Başkan Sipahi, ayrıca, Gülistan mahallesinde Kesimli ile Türkmenli mevkiinde su sorunun çözülmesi ve Turnasuyu mahallesi çobanlı mevkiinde kanalizasyon hattı çalışması yapılması için ve Hoşköy mahallesi girişine 30 hane için kanalizasyon hattı ve fosseptik kuyusu yapılması içinde görüştüklerini de ifade etti.

“ÇELİK BORULARIN YENİLENMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İlçede vatandaşların yoğun talebi üzerine içme suyu ihtiyacını karşılayan çelik boruların yenilenmesi için de kolları sıvadıklarını belirten Başkan Sipahi, “Yeniköy mahallemizde Kaymakamlık binası üst kısmında 30 hane için kanalizasyon hattı yapılması ve Ayrılık mahallesi Dere sokakta kanalizasyon hattının yapıldığını, fosseptik kuyusunun yapılması için ise çalıştıklarını.” İfade etti.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLÇEMİZE HİZMET YAĞDIRIYOR”

Başkan Sipahi, ayrıca Gülyalı için bütün birimleri seferber eden değerli abimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. M. Hilmi Güler’e ve OSKİ Genel Müdürü Sayın Murat Us’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum dedi.

Editör: TE Bilişim