"AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE UMUDUN VE YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN ADIDIR"

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, bilindiği gibi bir süre önce istifa ile boşalan Altınordu ve Gölköy İlçe Başkanlığı için Altınordu’dan 14, Gölköy’den 14 aday adayı arkadaşımız İlçe Başkanlığı olabilmek için müracaatta bulunmuşlardı , müracaat eden sayıya bakıldığında AK PARTİ’nin Türkiye’nin zirvesinde olduğunun umudun ve yeniden büyük Türkiye'nin adı olduğunun göstergesidir . ilk defa böyle yoğun bir müracaat sayısı ile partimize ve Liderimize teveccühün olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. İlçe Başkanlığına müracaat eden her bir arkadaşımızın bu görevleri hakkıyla yapacağına inanıyorum, Genel merkez teşkilat Başkanlığımızın gerek temayül yoklamaları gerekse saha çalışmaları neticesinde 1 arkadaşımıza görev verildi dedi.

"ALTINORDU TEŞKİLATI ORDU’DA VE KARADENİZ’DE PARMAKLA GÖSTERİLECEK BİR TEŞKİLAT OLACAKTIR"

Başkan Tomakin, Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş’a başarılar dileyerek, Selman kardeşim 1 yıldır İl Yönetiminde, İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanlığımızı başarı ile yürütüyordu, bugüne kadar yapmış olduğu değerli katkıları için teşekkür ediyorum . Şimdi görev değişikliği ile Altınordu İlçe Başkanlığı gibi sorumluluğu ağır olan kutlu bir davanın başka biriminde görev yapacak, Selman Kardeşim bu görevi de samimiyet ve tevazu ile bi hakkın yerine getireceğine yürekten inanıyorum, AK Parti ‘nin bayrağını daima dalgalandıracak , Altınordu teşkilatını bulunduğu yerden daha fazla katkı vererek Ordu’da ve Karadeniz’de parmakla gösterilecek bir teşkilat yapacağına inanıyor , Allah cc.’dan kendilerine muvaffakiyetler diliyorum, Allah cc. yar ve yardımcısı olsun dedi.

SELMAN ALTAŞ: "AK PARTİ BİR DÜNYA GÖNÜL'E GİREBİLMENİN ADIDIR"

Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş, yaptığı konuşmada “AK PARTİ bir dünya gönüle girebilmenin adıdır. Bu kutlu davada büyüklerimiz uygun gördüler bizi millete hizmet yolunda Altınordu’ya Başkan olarak görevlendirdiler , tarafımıza hangi görev verilirse verilsin, kutsaldır, onurludur, gururludur. İnşallah hep birlikte Altınordu’lu hemşehrilerimizi de yanımıza alarak, tarafıma tevdi edilen ulvi bir görev olan İlçe Başkanlığını onurla gururla, aşkla çalışarak başarıdan başarıya koşacağız . El birliği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok dedi.

SELMAN ALTAŞ KİMDİR

1985 YILINDA ORDU’DA DOGDU, ILK,ORTA VE LISE TAHSILINI ORDU'DA TAMAMLADI. ORDU ÜNIVERSITESI DENIZ BILIMLERI FAKÜLTESINDEN MEZUN OLDU. 6.OLAGAN IL KONGRESINDE IL YÖNETIM KURULU ÜYELIGINE SEÇILDI. ORDU’NUN ISTIHDAM SAĞLAYAN KURULUŞLARINDAN ALTAŞ ŞİRKETLER GRUBU EĞİTİM BÖLÜMÜNÜN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINI YAPMAKTADIR İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN ALTAŞ EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASIDIR.

Editör: TE Bilişim