Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Funda Yılmaz, 27-28 Kasım tarihlerinde, Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan Teşkilat Akademisi Ordu Eğitim Programı kapsamında birbirinden özel konuklar teşkilatımıza eğitim verecek dedi.

İLK EĞİTİMİ DR. RECEP AKDAĞ VERECEK…

Funda Yılmaz Program’ın geçmiş dönem Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın vereceği "AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider Eğitimi" ile başlayacağını söyledi.

Yılmaz, “Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz, "Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar Eğitimi" verecek. MKYK Üyemiz ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın "Teşkilatın El Kitabı" eğitimi ile devam edecek olan Teşkilat Akademisi, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'nin "Reformcu AK Belediyecilik" eğitimi ve TV Programcısı/Şair Serdar Tuncer'in "Motivasyon" eğitimiyle Cumartesi günü tamamlanacak.” Dedi.

TEŞKİLAT AKADEMİSİ, PAZAR GÜNÜ SONA ERECEK…

AR-GE Başkanı Funda Yılmaz, Teşkilat Akademisinin ikinci gününde (Pazar günü) 4 eğitim programı gerçekleştirilecek. Akademisyen/Köşe Yazarı İdris Kardaş'ın "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" eğitim programıyla başlayacak olan Teşkilat Akademisi, İletişim Uzmanı/Yazar Dr. Şaban Kızıldağ'ın "Etkili İletişim" eğitimi, Araştırmacı Yazar Selim Cerrah'ın "Savunma Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma" eğitimi ve Program Yapımcısı Hayati İnanç'ın "AK Değerler" eğitimiyle sona ereceğinin bilgisini verdi.

KATILIMCILARA "KATILIM BELGESİ" VERİLECEK

Yılmaz, Teşkilat Akademisi'nin 2 günlük Ordu Eğitim Programına eksiksiz olarak katılan katılımcılara, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca "Katılım Belgesi" verileceğini belirtti. Haber: Süheyla BAYRAM

           

Editör: TE Bilişim