AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin önderliğinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle İlçe Başkanları, geçen hafta Ordu Valiliği görevine başlayan Tuncay Sonel’i ziyaret ederek başarı dileklerini paylaştılar.

Ziyarette konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,  Vali Tuncay Sonel’e Tunceli’de yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve Ordu’da da aynı güzel işleri yapacağından emin olduğunu belirterek, “Şehrimiz için biz de üstümüze düşeni her zaman yaptık. Bundan sonra da hep beraber yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ordu’nun Karadeniz’in parlayan yıldız olduğuna dikkat çeken Başkan Tomakin, “İnşallah siz şehrimizde güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacaksınız. Yeni göreviniz hem size hem şehrimize hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Nazik ziyaretleri ve temennileri için AK Parti Ordu Başkanı Halit Tomakin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, istişare kültürüne dikkat çekerek, “Ordu için en iyisini ve en güzelini yapmak için çalışacağız.” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim