Akdoğan mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bir yılı daha geride bırakırken yeni umutlarımızın, hedeflerimizin ve beklentilerimizin olduğu yeni bir yıla adım atmaktayız. Sağlık, mutluluk ve başarının ümit edildiği; dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, daha aydınlık bir hayata ulaşma yolunda yeni çalışmaların filizlendiği zaman dilimleri olarak değerlendirilmesi gereken her yeni başlangıç müreffeh bir geleceğe ulaşma noktasında inançlarımızı güçlendirmektedir.

Bizler de Ordu Üniversitesi olarak bu inançla, 2022 yılında da ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiğimiz nitelikli akademik çalışmalarımızı daha da artırmaya, yeni projeler üretmeye ve toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz.

Aynı zamanda bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış; vatanını ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan; araştıran, sorgulayan, üreten ve toplumsal duyarlılığı yüksek nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmayı sürdüreceğiz.

Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi ailesinin ve Ordu halkının yeni yılını kutluyor; 2022 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, barış, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim