kültür-sanat etkinliklerine de devam ediyor. Bu kapsamda projeler üreten Altınordu Belediyesi çocuklara karne hediyesi olarak hazırladığı “Sevimli Dostlar” adlı çocuk oyununu izleyici ile buluşturdu. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) düzenlenen etkinliğe Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği ‘Sevimli Dostlar’ adlı tiyatro oyunu minik öğrencilerin beğenisini topladı. Müzikli olması dolayısıyla seyircilerin de eşlik ettiği oyunda çocuklar doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLARDAN VE AİLELERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Oyunun ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren çocuklar ve aileleri yapılan etkinliğin son derece güzel olduğunu belirttiler. Yarıyıl tatilinde çocukları ile birlikte farklı bir etkinlik yaşadıklarını ifade eden aileler, programın hazırlanması dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

İki seans halinde sahnelenen ve ilgilinin son derece yoğun olduğu etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim