Yeni normal hayatın ve sosyal yaşamın tüm noktalarına hijyen dokunuşu yapan Altınordu Belediyesi toplum sağlığı için sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor.

Altınordu Belediyesi ekipleri yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatılan ve yeni normalleşme takvimi çerçevesinde 1 Haziran da yeniden faaliyetine başlayan şehirdeki tüm kıraathaneler ve çay ocaklarını sil baştan dezenfekte ediyor.

Pandemi sürecinin ilk başından itibaren şehirde başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarıyla şehrin tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte eden Altınordu Belediyesi toplu ibadete açılan camileri ve yeni normale dönüş sürecinde 1 Haziran’da faaliyetlerine başlayan kreş ve gündüz bakım evleri ile çocuk kulüplerini yeniden dezenfekte etti.

Pandemi sürecinde kişisel ve toplum sağlığının korunmasının yönelik birçok çalışmayı titizlikle yürüten Altınordu Belediyesi şehir genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Klasik belediyecilik hizmetlerini pandemi sürecinde de kesintiye uğratmadan devam ettiren Altınordu Belediyesinin aynı zamanda Koronavirüs salgınıyla da yürüttüğü etkin mücadele vatandaşların beğeni ve takdirini topluyor.

TÜM KIRAATHANE VE ÇAY OCAKLARI YENİDEN DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yeni normal hayatın başlamasıyla birlikte şehirde bulunan kıraathaneler ve çay ocaklarının yeniden ücretsiz bir şekilde dezenfekte edilerek hijyen koşullarına uygun hale getirilmesinden memnun olan Kahvehaneciler ve Otelciler Odası Başkanı Veli Hüseyin Korkmaz işletme sahibi üyeleri adına Altınordu Belediyesine ve Başkan Aşkın Tören’e teşekkür etti.*Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim