Altınordu Belediye ekipleri geçtiğimiz hafta ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde bozulma yaşanan asfalt ve parke yollarda yenilemenin yanında yeni parke yol yapımı ve kırsalda bulunan yol ağında meydana gelen göçme ve heyelan bölgelerinde ise onarım çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta ülkemizi etkisi altına alan ve şehrimizde de etkili olan kar yağışı sonrası seferberlik ilan eden Altınordu Belediyesi karla mücadelede başarılı bir sınav verdi. Hastalara müdahaleden sokak hayvanlarına yiyecek bırakmaya, kar temizlemeden tuzlama faaliyetlerine kadar birçok çalışma yürüten Altınordu Belediyesi karla mücadelenin ardından yoğun kar yağışı ve aşırı yağmurların olumsuz etkilerini gidermek amacıyla alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdi.

EKİPLER ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPIYOR

Yoğun kar yağışı ve ardından etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle şehir merkezinde bulunan asfalt ve beton yollar ile yağmur suyu kapaklarında bozulmalar meydana geldi. 92 Mahallede etkin bir şekilde taş tahkimat, reglaj, yol onarımının yanında çeşitli alanlarda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, kar yağışı sonrası yaşanan bozulmaların giderilmesi için sahadaki çalışmalarına ağırlık verdi. Altınordu Belediyesi ekipleri bu kapsamda şehir merkezinde parkelerin onarımı, yeni parke yol yapımı, asfalt yama, yağmur suyu kapaklarında tamirat ve kanalların açılması gibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TEMİZLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Altyapı ve üstyapı alanlarındaki çalışmalarının yanında kent temizliğine de büyük önem veren Altınordu Belediyesi rutin hale gelen sokak ve cadde yıkamalarıyla birlikte hastaneler, okullar ve ibadethane temizliği ile diğer alanlardaki yıkama çalışmalarını da periyodik olarak sürdürüyor.

PARK VE YEŞİL ALANLARA ayrı bir özen gösteriliyor

Vatandaşların konforunun yanında şehir estetiğini de ihmal etmeyen Altınordu Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri aracılığı ile parklar ve yeşil alanlarda da özverili bir çalışma yürütüyor.

Altınordu Belediyesi bütün bunları yaparken klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin yeni vizyonuna yönelik inovatif şehir kimliği, kent estetiği, kültür sanat dahil olmak üzere sosyal belediyecilikten yerel kalkınma alanında birçok projeyi de uygulama aşamasına getirdi.

Altınordu Belediyesi ekiplerinin 7/24 kesintisiz yürüttüğü çalışmaları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendiren ve çalışmaları başarılı bulan vatandaşlar, hizmetleri dolasıyla Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Haber: Cüneyt KARAOĞLAN

Editör: TE Bilişim