Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçemize ulaşımı sağlayan Altınordu-Kabadüz arası 1.Etap karayolu yol yapım çalışmaları devam ediyor dedi.

Başkan Kaya, “Derdimiz Memleket" diyerek ilçemize hizmet etmek en kıymetli değerimizdir. Derdi memleket olmayanlara, bahane ile değil çalışarak anlatacağız." Hızla devam eden yol yapım çalışmalarında zorlu doğanın tüm zorluklarına karşın yapılan sanat yapıları, menfezler ve beton duvarlar tamamlandıkça yolun büyüklüğü de ortaya çıkıyor.” Diye konuştu.

2. ETAP BAHARDA BAŞLAYACAK…

İçinde bulunduğumuz mevsimin kış olmasına karşın bu hava koşulların da 500 rakımının altında kalan kısımda yol yapımı hiç aksamadan devam ediyor diyen Başkan Kaya, “Öte yandan 2. Etap Kabadüz- Çambaşı güzergahında ise 500 rakımın üzerinde hava derecesinin eksilere inmesi kış şartları nedeniyle çalışma şartları ve çalışanların zorlanması, iş makinelerinin ve araçların çalışmalarını engellediği için çalışmalar baharla birlikte daha hızlı ve güvenli bir şekilde başlayacak.” Şeklinde konuştu. Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim