19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen organizasyonda Altınordu Belediyesi tarafından oluşturulan bando, kortej eşliğinde Altınordu’nun cadde ve sokaklarını dolaşarak konser verdi. Altınordu Belediyesi önünde başlayan ve tüm şehrin dolaşılması ile devam eden bando eşliğindeki kortej Kumbaşı Mahallesinde sona erdi.
Bandonun şehir merkezinden geçişte seslendirdiği müziklere eşlik eden vatandaşlar 19 Mayıs kortejine alkışlarla destek verdiler.

Ayrıca kişisel ve toplum sağlığı için evde kal çağrılarına uyarak pandemi nedeniyle evlerinden çıkmayan vatandaşlar ise evlerinin kapılarında bandoyu görünce hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadılar. Balkonlarından ve pencerelerinden bandonun seslendirdiği müziklere eşlik eden Altınordulular şehirde 19 Mayıs coşkusunu yaşatan Altınordu Belediyesine teşekkür ettiler.

101. YIL ANISINA 101 DİLEK FENERİ

19 Mayısı şehirde çeşitli etkinliklerle Altınordulular ile birlikte kutlayan Altınordu Belediyesi kutlamalar kapsamında Altınordu İlk Adım Anıtı’nda da bir etkinlik düzenledi. Burada yapılan etkinlikte 19 genç meşaleler yakarken Altınordu Belediyesi tarafından da istiklal mücadelesinin ilk adımının 101. Yıl dönümü anısına gökyüzüne 101 adet dilek feneri bırakıldı.*Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim