Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan aralık ayı etkinlikleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Coşkun Çetinalp tarafından yazılıp, yönetilen ve oynanan; yönetmen yardımcılığı ve ışıkta Hakan Altan’ın yer aldığı, asistanlığını Meltem Çetinalp, Görsel Sanat ve Müzik Yönetmenliğini ise Behnan Ulaş’ın yaptığı “Bir Bilet İki Film” adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturdu.

OYUN İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen ve Ordulu tiyatrocu Coşkun Çetinalp’in yazıp oynadığı tiyatro oyununa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 45 dakikalık tek perdelik oyunda 1960 ve 70’li yıllarda Ordu’daki yaşam ve insanların sosyal hayatı anlatıldı. Ayrıca kapalı ve bahçe sinemaları ile bazı insanların yaşamı hakkında da kesitlerin sunulduğu oyun, izleyicilerin beğenisini kazanırken birçok Orduluyu tarihte yolculuğa çıkardı.

Oyun sonrası Coşkun Çetinalp’in performansı ve oyunun hazırlanmasında emeği geçen isimler izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim