Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken bir birinden değerli isimler Ordulularla bir araya geliyor. Bu kapsamda birçok farklı etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi son olarak Türkiye’nin batılılaşma dönemi düşünce hayatı, Klasik Türk Düşüncesi ve Ahlak Felsefesi alanlarında araştırmalar yapan ve bu alanda eserleri bulunan Prof. Dr. Rahmi Karakuş’u “Aşk, Merhamet ve Felsefe” adlı konferans ile Ordulularla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda HES kodu ve hijyen kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen konferansa Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, kurum müdürleri, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARAKUŞ, AŞK, MERHAMET VE FELSEFE KONULARINDAKİ BİRİKİMLERİNİ ORDULULARLA PAYLAŞTI

İlginin yoğun olduğu “Aşk, Merhamet ve Felsefe” adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Rahmi Karakuş, aşk, merhamet ve felsefe kavramlarının temellerine inerek bu konular üzerine yaptığı çalışmaları katılımcılar ile paylaştı. Karakuş konferansta, aşk, merhamet ve felsefe üzerine yaptığı konuşması ve verdiği örneklerle katılımcıların gönül dünyasına dokundu.

Karakuş ayrıca Ordu’da bulunmaktan ve düzenlenen etkinlikte Ordulularla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne daveti için teşekkürlerini iletti.

KATILIMCILAR SORDU KARAKUŞ İÇTENLİKLE YANITLADI  

Konferansı büyük bir ilgiyle takip eden katılımcılar ise merak ettikleri konular üzerine Karakuş’a sorular yöneltti. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Karakuş, verdiği cevaplarla vatandaşların bilgilenmesini sağladı.

Düzenlenen konferans Ordu Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Coşkun Alp’in Prof. Dr. Rahmi Karakuş’a teşekkürlerini iletmesi ve çiçek takdiminde bulunmasının ardından sona erdi.  Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim