Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Irmak Kenarı Gezi Yolu ve Tarla Balıkçılığı Projesi’nin ilk basamağı olan Bisiklet ve Gezi Yolu projesinde sona gelindi dedi.

Başkan Geçtan, “Aybastı’mız için hazırladığımız projelerimiz içerisinde yer alan ve seçim döneminde tüm vatandaşlarımıza vadettiğimiz ‘’ Irmak Kenarı Gezi Yolu ve Tarla Balıkçılığı ‘’ Projemizin ilk basamağı olan Bisiklet ve Yaya Gezi Yolu tamamlanıyor. Toplam 2 km’lik alanda beton yol çalışmalarımızı tamamladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve İller Bankası destekleri ile başlattığımız projemizi tamamlayarak ilçemize yeni sosyal yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor, ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diye konuştu.

2 kilometrelik alana döktüğümüz beton yoldan sonra belirli alanlarda peyzaj çalışmaları, kamelyalar ve ışıklandırmalar ile mesire alanları ve dinlenme yerleri, belirli yerlerde de Çocuk Parkları ve Kafeteryalar ile sosyal yaşama katkı sağlanarak vatandaşlarımız için her zaman vakit geçirecekleri alanlar oluşturulacak diyen Başkan Geçtan, “ Yaklaşık 1 Milyon TL maaliyeti olan bu hizmetin gerçekleştirilmesi ile ilçemize yeni bir yaşam alanı da kazandırılmış olacak. Bisiklet ve Yaya Gezi Yolu projemizi tamamlarken ‘’ Tarla Balıkçılığı ‘’ ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. İlçemizi hem sosyal alanda hem de tarımsal alanda ileriye götürmek için projeler gerçekleştiriyor, vatandaşlarımız tarafından gelen projeleri de destekliyoruz. Tek başımıza değil hep birlikte bu ilçe için çabalıyor, çalışıyoruz.” Diye konuştu. Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim