Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen AYKOME Üst Kurul Toplantısı’na Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun başkanlık etti. Düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesine bağlı ilgili daire başkanları ve şube müdürlerinin yanı sıra ilçe belediye başkanları, belediye yetkilileri ile altyapı hizmetleri yapan kurum temsilcileri katıldı.

“YATIRIMLAR AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Ordu kent merkezine yapılacak yeni yatırımların doğru planlanması için bütün kurumlarla istişare içinde olduklarını ifade etti.

Kurumların koordinasyon ve iş birliğinin güçlü olması gerektiğini ifade eden Olgun, “Kurumlarımız ve belediyelerimizle altyapı hizmetleri noktasında güzel iş birliği örneği sergiliyoruz. Bu ahengin bozulmaması için bir araya geldik. 2019 yılında yapılan hizmetleri görüşüp, eksiklikleri gidermek için iş koordinasyonu yapacağız. Aynı zamanda 2020 yılı yatırımlarının aynı kararlılık ve hızla ilimize yapılması için çalışacağız” dedi.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan cadde ve sokak düzenleme çalışmaları da görüşüldü. Tüm kurumların düzenleme yapılacak olan kendi sorumluluklarındaki cadde ve sokakların altyapı hizmetlerini belirlenen takvime göre yapmaları kabul edildi. *Haber: Süheyla BAYRAM

Editör: TE Bilişim