Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İlçelerdeki yatırım ve hizmetleri yerinde görmek, talep ve ihtiyaçları belirlemek amacıyla ilçelerde ziyaret ve inceleme gezilerini sürdüren Başkan Güler, Mesudiye ilçesinde, bir dizi program, inceleme ve temaslarda bulundu.

BAŞKAN GÜLER: “MESUDİYE HAYVANCILIĞIN MERKEZİ OLACAK”

Başkan Güler ilçe merkezindeki incelemelerin ardından Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’ü ziyaret etti. Mesudiye’de birçok yatırımı hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Güler, “Hayvancılığın merkezi yapmayı planladığımız, Türkiye’nin ilk ‘Büyükbaş Hayvan Bakım Oteli ve İnek Kiralama Merkezi‘ni yaparak ülkemizin dört yanından büyük beğeni topladığımız, mahalle ve grup yollarının eksikliklerini birer birer tamamladığımız ve pek çok alanda yatırıma imza attığımız Mesudiye'mizde ilçe belediyemizi ziyaret ettik” dedi.

5 ŞUBAT’TA KEYFALAN’DA FESTİVAL VAR

Mesudiye ilçesinin eşsiz yaylalarında kar festivalleri de yapacaklarını belirten Başkan Güler, “Mesudiye Belediye Başkanımız İsa Gül ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda hem yatırım ve çalışmalarımızı değerlendirdik hem de doğa harikası olan Keyfalan Yaylası'nda 5 Şubat tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız kar festivalinin planlamasını gerçekleştirdik” diye konuştu.

Başkan Güler, Mesudiye’deki ziyaret ve incelemelerin ardından AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin'in de katılımıyla AK Parti Mesudiye İlçe Başkanlığının Danışma Meclisi Toplantısı‘nda teşkilatlarla bir araya geldi.

BAŞKAN GÜLER’DEN MESUDİYE’YE TEŞEKKÜR

Mesudiye ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güler, “Güler yüzleri ve hoş sohbetleriyle bizleri misafir eden Mesudiyeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.Parti teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza ve ilçemiz için çalışmalarını sürdüren tüm mesai arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim