İlkini Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi, ikicisini Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kariyer Günleri programının 3’üncü buluşmasını Fatsa Anadolu Lisesi’nde yaptı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kaba, Okul Müdürü Ömer Yahşi ve öğretmenlerin bulunduğu konferans salonunda öğrencilerle buluşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, eğitim hayatını, gençlik yıllarını, hayat hikayesini ve başarı öyküsünü paylaştı.

Okul ve gençlik dönemlerini anlatarak başarı için çalışmanın, azmin, inanmanın, sabrın ve gayretin önemli olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye olarak gençlere önem verdiklerini, gençlik için hizmetler ve projeler yaptıklarını ifade etti.

Belediye olarak yaptıkları hizmetleri, devam eden çalışmaları ve projeleri anlatan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gençler için tesisleşme ve sosyalleşme yönünde önemli adımlar attıklarını kaydetti.

“FATSA GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARIYLA SPOR KENTİ ÜNVANINA KAVUŞUYOR”

Fatsa’nın gençlik ve spor yatırımlarıyla spor kenti olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Geleceğimiz yarınlarımızın umudu siz gençlerimizin sosyal anlamda daha da gelişmesi, sporun tabana yayılması, daha fazla çocuğumuzun ve gencimizin sportif faaliyetlerden faydalanması için önemli adımlar attık. İl tipi Gençlik Merkezi, 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha, daha önceden belde olan mahallelerimizde basket sahası ve küçük halı sahalar olmak üzere 12 tane spor tesisini yatırım programına aldırdık. Ayrıca 1 tane de yarı olimpik yüzme havuzu yatırım programına eklendi. 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, basketbol sahasının ihalesini inşallah yeni yılda Ocak ayında yapıyoruz.” diye konuştu.

HALI SAHA MÜJDESİ ÖĞRENCİLERİ COŞTURDU

Konuşmanın ardından soru cevap kısmında bir öğrencini sorusu üzerine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, okuldaki halı sahanın modern bir şekilde yapılarak yaz ayına yetiştirileceğinin müjdesini verdi. Çocukların müjdesi ile alkışlanan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocukluk ve gençlik dönemlerimize bu halı sahada çok top oynardık. Onarımını yaparak modernizasyonunu sağlayacağımız halı sahayı yaz ayına yetiştireceğiz. Açılışını da birlikte yapacağımız maçla birlikte gerçekleştiririz.” dedi.

Kariyer Günleri söyleşinin sonunda Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a Okul Müdürü Ömer Yahşi tarafından buket ve okulun forması hediye edildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim