Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, beraberindeki AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar Bahçeler Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar ile birlikte Tayalı mahallesi sakinleri ile Çaldum Camii bahçesinde bir araya geldi.

Tayalı mahalle sakinleri ile yapılan gönül buluşmasında konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’nın dört bir köşesine hizmet etmek için canla başla var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

“İSTİŞAREYE DAYALI GÖREV YAPIYORUZ”

  1. gelen talepleri değerlendirerek istişareye dayalı belediyecilik anlayışı ile görev yaptıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ İnsanı merkeze alan belediyecilik anlayışımızla projelerimizi ve hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Biz, belediye olarak başarı ölçümüzü şehirle halkımızı ne kadar birleştirebildiğimiz üzerinden değerlendirmekteyiz. Gücümüzü ve sinerjimizi sizlerden alıyoruz. Biz, sizlere hizmet etmek için bu görevlere geldik. Hizmetkarı olduğumuz sizlerin mutluluğu için çalışıyoruz. Bu tür gönül buluşmalarımızla hizmetlerimizin karşılığında ziyaret ettiğimiz her mahallemizde hemşerilerimizin güler yüzlü karşılamalarını ve teveccühlerini görüyoruz.” dedi.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli, uyumlu ve istişareli bir şekilde Fatsa’mıza birlikte güzel işlere imza attıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Birlikte yapılan her işin sonuçları verimli ve güzel olur. Birlikten güç doğar. Birlikte rahmet ve bereket vardır. Kaynakların kıt olduğu bu dönemde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sayın Hilmi Güler’in talimatlarıyla ana grup ve ara yollarda sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları yaparak hep birlikte var gücümüzle enerjimizi halkımızın hizmetine harcıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde ne yapmamız gerekiyorsa, halkımızın ulaşımdaki konforu, huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Tabi, bu hizmetlerde pay sahibi olan mahalle muhtarımız, mahalle başkanımız Kenan Ültay, parti yönetiminden Murat Yıldırım kardeşimiz ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel bizlere bu taleplerin iletilmesinde köprü vazifesi yapıyor. Bu birliktelik ve dayanışmanın sonuçlarını alıyoruz. Bu güzel birlikteliğimize, gönül buluşmamıza eşlik eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar Bahçeler Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar’a da teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim