Başkan Kır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eylül ayı başında başladıkları ziyaretlerin devamında geçtiğimiz günlerde Gürgentepe ve Gölköy'e gittiler. 

ASKF başkanı Metin Kır yaptığı açıklamada "Seçim sonrası ziyaretlerimize devam ediyoruz. Eylül ayının ilk haftasında Çamaş, Kabataş, Aybastı, Kumru ve Korgan ilçemize giderek başkan ve yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Göreve gelmeden önce de söz verdiğimiz gibi tüm üye kulüplerimize misafir olacağız. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte sahada kulüplerimizin hem kötü hem de iyi günlerinde yanlarında olmaya çalışacağız. Planladığımız projeleri kendileri ile paylaşarak fikir alışverişinde bulunuyoruz.” Dedi.

“Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz" düşüncesiyle çıktığımız bu yolda amacımız Amatör Spor kulüplerimizin en iyi şartlarda ve en iyi ortamlarda spor yapmaları diyen Başkan Kır, “Son olarak Gölköy Belediye Başkanımız Sayın Fikri Uludağ'ı makamında ziyaret ettiler. Görüşmemiz son derece faydalı geçti. Akabinde Gürgentepespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Çelikkol ve Gölköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kamiloğlu ve Turgay Tanrıverdi ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz devam edecek. Biz son derece güçlü bir aileyiz" diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim