AK Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un AK Parti Ordu İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette görüştüklerini ve talep ettikleri dış cephe iyileştirme projesi için 500 bin TL hibe desteği ile bir adet çöp toplama kamyonu sözü aldıklarını açıkladı.

PARTİ AYRIMI YAPMADAN YATIRIM YAPILIYOR…

Başkan Sipahi, ilçemizin gelişmesi ve yatırımdan hakkını alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bizi kırmayarak taleplerimizi yerine getirme söz verdi. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli ağabeyim Dr. M. Hilmi Güler’de, ilçemizde yol ve su çalışmalarını sürdürüyor. Gülyalımız için parti ayrımı yapmaksızın yatırımlar sürüyor dedi.

TALEP ETTİK VE HİZMETİ ALDIK…

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan bir adet çöp toplama kamyonu sözü aldık diyen Başkan Sipahi, “ Teşkilat olarak sayın bakanımızdan talep ettik ve bizi kırmadı. Biz AK Parti iktidarı olarak ayrım yapmıyoruz. Bizim derdimiz Gülyalı. İlçemizin hakkını almak Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Tüm hizmetlerin takipçisi olacağız.” Şeklinde konuştu.

DIŞ CEPHE İÇİN 500 BİN TL HİBE…

Başkan Sipahi, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İkinci müjdemiz dış cephe iyileştirme ve mantolama için 500 bin TL hibe aldık. Bu yenileme çalışmasında cephelere sadece sıva ve boya değil aynı zamanda enerji verimliliği içinde binalarımızı mantolayarak yaz-kış enerji tasarrufu sağlayacağız. Halkımızın ekonomik olarak da kazanımı olacak. Kısaca enerji tasarrufu sağlanarak vatandaşlarımızın gideri azalacak.”

BAŞKAN GÜLER’DEN NE TALEP ETTİYSEK YERİNE GETİRİLDİ…

Bu iki müjdenin yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Gülyalı’ya hizmet noktasında büyük destek verdiğini söyleyen Başkan Sipahi, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ne zaman bir istekte bulunsak bizi boş göndermiyor.” Dedi.

YOLLAR BİTTİ, SU ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ…

Başkan Sipahi, “Bu kapsamda yaklaşık 8.5 kilometrelik Ayrılık-Kestane Mahallesi grup yolu sıcak asfalt olarak yapıldı. Bu yatırım bedeli 2 milyon 700 bin TL.” dedi. Yine Divani mevkiine 1.5 kilometre beton yol yapıldı. “ dedi.

İLÇEMİZDE SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR…

Ayrıca, Mustafalı Mahallesi’nde devam eden 24 bin metre içme suyu hattının 21 bin 300 metrelik kısmının tamamlandığını belirten Başkan Sipahi, “  Kalan bölümde çalışmalar sürüyor ve bu işin maliyeti de yaklaşık 2.5 milyon TL’dir. Bu çalışmayla birlikte Gülyalı’da kangren haline gelmiş büyük bir sorunu daha ortadan kalkacak.” Diye konuştu.

Başkan Sipahi son olarak şunları söyledi: “İlçemizde gerek yol gerekse su yatırımları konusunda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. M. Hilmi Güler’e ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim