Başkan Tepe ziyarette yaptığı konuşmada, yerel basına destek olunması gerektiğini söyledi.

Haberin halka ulaştırılmasında çok büyük emek olduğunu belirten Başkan Tepe, “Yerel yönetimler olarak, belediye olarak basından çok şey öğreniyoruz. Her gün düzenli olarak gerek yerel basını gerek ulusal basını takip ediyoruz. İlçemiz ile ilgili eleştirel ya da olumlu haberlerin olması benim için çok kıymetli. Hem bizim yaptığımız çalışmaların vatandaşlara ulaştırılması açısından da basın büyük bir görev yürütüyor. ” Dedi.

Erdoğan Erişen: “Sorunlarımız da, sorumluluklarımız da büyük”

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Basının yaşadığı sorunlara da değinen Başkan Erişen, “ Gazetecilik zor ve meşakkatli bir iş. Ön planda olan bizlerin dışında arkada çok ciddi bir emek var. Hep söylüyoruz sorunlarımız var, sorumluluklarımız var. Önümüzdeki süreçte bizim ana hedefimiz bu işin mutfağında çalışan muhabir ve yönetici dışındaki arkadaşlarımızın basın kartı şartı aranmaksızın erken emeklilik haklarından yararlanması ve bunun için mücadele edeceğiz.” Diye konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim