Çiftlerin nikahını Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe kıydı. Ulaş Tepe’nin nikah sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise gülümsetti.

Türkiye’nin en tatlı projesi olarak bilinen ‘Çikolata Park’ta nikah merasimleri devam ediyor. Çikolata Park Düğün Salonu bu kez Gülyalı Belediyesi personelinin mutluluğuna şahit oldu.

Zeynep ve Şemsettin Tatar’ın kızı Şeyma ile Neşide ve merhum Tuncay Yılmaz’ın oğlu Gülyalı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı Onur Yılmaz, Gülyalı Çikolata Park Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Sınırlı sayıda davetlinin sosyal mesafe ve maske kuralına uyduğu törende Yılmaz ve Tatar aileleri tebrikleri kabul etti.  Meşaleler eşliğinde salona giren Onur Yılmaz ve Şeyma Tatar konuklardan bol bol alkış aldı.

Çiftlerin nikahını Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe kıydı. Başkan Tepe aile cüzdanını, attığı imza ile eşinin soyadını alan gelin Şeyma Yılmaz’a verdi.

Başkan tepe’den gülümseten paylaşım

Başkan Ulaş Tepe, nikah töreninin ardından sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşım yaptı. Başkan Tepe mesajında, “ Paylaşımların metinlerini hep Onur yazardı. Şimdi Onur’un nikahı var ve bu kez ben yazıyorum. 😊 Birlikte yol yürüdüğüm sevgili kardeşim Onur Yılmaz ve Şeyma Tatar’ın nikahlarını kıydım.” Diyerek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. *Haber: Muzaffer ŞENSOY 

Editör: TE Bilişim