Başkan Tomakin, İŞKUR üzerinden Toplum yararına program kapsamında Ordu genelinde Milli Eğitim Müdürlüklerine 725 kişi temizlik işçisi, 154 kişi güvenlik görevlisi, Çalışma ve Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne 14 kişi temizlik personeli olmak üzere toplamda 891 kişinin noter huzurunda  kura yöntemi ile geçici işçi alınacağının bilgisini verdi.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN…

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde işe alınacakların 9 ay, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarının 6 ay gibi tahmini çalışma süreleri olduğunu söyleyen Başkan Tomakin, “Söz konusu program başvuruları 17–21 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Şartları tutan vatandaşlarımızın başvuru ayrıntılarını ve başvuruyu  www.iskur.gov.tr, esube.iskur.gov.tr üzerinden veya ALO 170 hattı üzerinden yapacaklar.” Diye konuştu.

İSTİHDAMI ARTIRACAĞIZ…

Başkan Tomakin, son olarak ise şu açıklamalara yer verdi: “AK Parti Hükümetleri ile birlikte işsizlikle büyük mücadele ediyoruz ve önemli yol aldık. İstihdamı artırma, ekonominin büyümesi noktasında hedeflere varmak için ciddi çalışma ve programları hayata geçiriyoruz. İşsizlikle mücadele olmazsa olmazımız. TYP programının ilimiz ekonomisine ve işsizliğe karşı bir nebze olsun katkıda bulunacaktır. Şimdiden kura da çıkacak ve çalışma hayatına katılacak olan hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim