‘Bütün Şehir Eşit Hizmet Anlayışı' ve ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile projeler üreten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören çalışmalarını bizzat sahadan yürütüyor.

Başkan Tören, pandemi sürecinin ardından geçilen yeni normal dönemde sahadaki çalışmaları yerinde görmek, değerlendirmek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla başlattığı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN TÖREN, “SORUNLARI ZAMAN İMKÂN, PLANLAMA VE ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ.”

Koronavirüs salgını dolayısıyla birçok vatandaşın evlerinde veya mahallelerinde olduğu bu dönemde Başkan Tören çat kapı yaptığı mahalle ziyaretleri ile hem Altınordu belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde görüyor ihtiyaçları tespit ediyor hem de hemşehrilerinin gönlünü kazanıyor.

“Sorunları zaman imkân planlama ve ortak akılla çözeceğiz. Bizim insanımız vefakâr cefakâr kadirşinas insanlardır. Onların emrinde ve hizmetinde olmak bizim için görevden öte bir borçtur.” diyen başkan Tören, mahalle ziyaretlerinde muhtarlardan mahallelerin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili bilgi alıyor, yapılacak olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde tespit ediyor.

Şehir merkezi ve dış mahalle ayrımı yapmadan ziyaretlerine devam eden Başkan Tören, zaman zaman çocuklarla ve vatandaşlarla girdiği diyaloglardaki samimiyeti ve tevazu ile gönüller kazanmaya da devam ediyor.

Editör: TE Bilişim